Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Rólunk

„ A szeretet szeretetet szül, akkor kapsz, ha adsz. A szeretet erő, kulcs, hogy élni tudj, és élni hagyj másokat.”

Ez a panzió szándékaink szerint kicsit más, mint a  többi. Nem a szokásos elhelyezést biztosítjuk a kutyáknak. Szerettük volna, ha az otthoni környezethez és a mindennapi életvitelükhöz  leginkább hasonló módon lakhatnának nálunk. Elgondolkoztunk, hogy mi magunk hol hagynánk ott jó szívvel a kutyáinkat, hogy a távollétünk alatt ne kelljen minden pillanatban miattuk aggódnuk. Úgy találtuk. hogy legszívesebben családi környezetben tudnánk otthagyni őket, és ennek megfelelően próbáltuk kialakítani a kutyák helyét.

A panzió Aszód centrumában, Budapesttől 38 km-re csendes, nyugodt családiházas övezetben helyezkedik el.  A Rezidencia 2 szinten   lett kialakítva. A kutyák 100 négyszögöl parkosított kertet használhatnak. Egyszerre maximum mérettől és nemtől  függően  3-4 vendéget helyezünk el.  Igyekszünk minél inkább családias othonos hangulatot teremteni a kutyák számára, figyelembe véve étkezési, szokásaikat, megszokott életvitelüket.

Az alap ellátáson túlmenően van lehetőség az utcai sétáltatásra, futtatásra. Egyéni fejlesztő  / kiképző oktatásra  viselkedés terápiás tanácsadásra, kutya kozmetika igénybevételére. 

 

 
 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

gödöllő

(szebeni györgyné, 2011.09.18 22:30)

Nagyon tetszik a panzió.Pont ilyen helyet kerestem a kiskutyámnak.Még helyileg is közel van.Helyfoglalás előtt mennyi idővel kell egyeztetni?Előtte meglehet-e nézni a panziót?Találkozhatunk-e a személyzettel?Nekem fontos a személyes benyomás.Válaszát előre is köszönöm.

Szebeni Györgyné

Re: gödöllő

(Szebeni Györgyné, 2011.09.22 00:27)

Tisztelt Szebeni Györgyné!
Természetesen meg lehet tekinteni a panziót bár mikor. Azonban, ha velem is szeretne találkozni, és nyugodtan szeretne körül nézni, akkor érdemes a látogatást előre jelezni, mert amikor telt ház van, akkor némi szervezést igényel a látogatás, ha kutyáját is el szeretné hozni magával. A helyfoglalást érdemes minél előbb megtenni, amint tudja a pontos időpontot, mivel kis férőhelyes a panzió, és elég sok törzsvendégünk van. 1-2 nappal előre csak szerencse kérdése a szabad hely. Persze ez elsősorban az üdülési szezonra, és az ünnepekre értendő. Mivel 24 órában jelen vagyunk, tekintve hogy itt lakunk, és folyamatosan felügyeljük a kutyákat, ezért velünk sincs akadálya bármikor találkozni. Mi is örülünk neki, ha gondos gazdival találkozunk, aki nem akárhova adja oda a kutyáját. Szerintünk ez így helyes. Mi magunk sem vinnénk oda látatlanban sehova. Szívesen állunk rendelkezésére. Üdvözlettel: Szigeti Ágnes

weilsp@axelero.hu

(Weil Tibor, 2009.05.18 18:35)

Sehol sem látom az Önök cimét. Szeretnék oda látogatni, mert kiskutyánkat néha el kell helyeznünk amikor utazunk.